Gyakran ismételt kérdések


A domain név átirányítási beállításairól részletes útmutatót készítettünk. A leírás itt található: Saját domain név beállítása. Ha nem sikerül a beállítás, vagy nem fér hozzá a domain felületéhez, akkor az átirányításhoz szükséges adatokat érdemes továbbítani a domain-szolgáltató felé. A beállítások elvégzését követő 24 órán belül frissülnek a szerverek.

A tárhely része a szolgáltatásnak, ezért nem kell külön fizetni. Az ingyenes csomagban 500 MB tárhely áll rendelkezésre, a Profi csomagban pedig 5 GB.

Igen, erre van lehetőség. A lábléc eltávolításának egyszeri díja 12.000 Ft + ÁFA. Ha szeretné törölni a láblécet, akkor ezt az info@zombeek.hu címen tudja jelezni.

Igen, lehetőség van termék-értékesítő modul beágyazására az oldalon. Az Eshop-gyorsan.hu rendszerében bármely termékhez lehet kódot generálni, amely segítségével beilleszthető egy Vásárlás gomb a Zombeek oldalára is.

Jelenleg 7 reszponzív sablon közül lehet választani, de a sablonok száma hamarosan tovább fog bővülni.

A böngészőikon a Zombeek adminisztrációs felületén belül módosítható. Itt a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra kell kattintani, majd az Oldal beállításai opciót kell választani. Itt lehet feltölteni a böngészőikont 16*16, illetve 32*32 pixeles méretben.

A weboldal bármilyen nyelven létrehozható. Az oldal szövegei személyre szabhatók, így bármilyen nyelvű weboldal létrehozható a rendszerrel. Az adminisztrációs felület jelenleg magyar, cseh és szlovák nyelven érhető el, de tervben van angol nyelvű felület elindítása is.